Projecten

Bloemen van Pluktruck
Suzet is een florist in hart en nieren en heeft een enorme passie voor bloemen. Regelmatig werk ik met Pluktruck samen om lekker eten te combineren met mooie bloemen. Denk hierbij aan fleurige ontbijtjes, lunches, borrels of diners of om te cateren tijdens een van haar bloemenworkshops. Ook werken we graag samen op intieme bruiloften, picknicks voor bijzondere gelegenheden en afscheidsmomenten. Nieuwsgierig naar mogelijkheden? Neem dan hier contact met mij op.

Trouwen met Bon&Bon’s
De liefde vieren onder de sterren, tussen de bomen, bij een kasteel, achter de huizen, aan het water of op een boerderij? Wat jullie wensen ook zijn, één ding is zeker: er moet veel gebeuren. En laat dát nu exact hetgeen zijn waar de kracht ligt van Bon&Bon’s. 

Als compleet trouwteam regelen wij het totale plaatje: styling, bloemen, eten & drinken, een fotograaf, haar- en make-up en niet te vergeten; de totale organisatie van A tot Z door onze weddingplanner! Daarnaast werken we samen met onze lievelingstentenspecialist en verschillende trouwlocaties. Kortom: jullie kunnen volledig van elkaar genieten en met een verliefd & gerust hart toeleven naar jullie droomdag.

​Bij Bon&Bon’s zijn de krachten van zes vrouwen gebundeld. Zo divers als onze eigen expertises zijn, zo één en hetzelfde zijn wij als creatieve professionals. Met elkaar en samen met jullie, realiseren wij met liefde jullie allermooiste dag.
Laat je inspireren

Time to Melt yogaretreats
Melanie is lichaamsgericht coach bij Melt en helpt vrouwen om in zachtheid weer verbinding te maken met hun lichaam, gevoel en zichzelf. Haar ervaringsreis met body wisdom als uitgangspunt, deelt zij dan ook met veel liefde en geeft dit graag door aan andere vrouwen. Dit doet zij via persoonlijke coaching, online programma’s en tijdens retreats.

Tijdens deze retreats sta jij zelf centraal en zul je genieten van rust, yoga, lekker gezond eten en fijn gezelschap. Na jouw tijd met Melanie ga je helemaal zen weer terug naar huis. Lees meer over Time to Melt retreats