Projecten

Bloemen van Pluktruck
Suzet is een florist in hart en nieren en heeft een enorme passie voor bloemen. Regelmatig werk ik met Pluktruck samen om lekker eten te combineren met mooie bloemen. Denk hierbij aan fleurige ontbijtjes, lunches, borrels of diners of om te cateren tijdens een van haar bloemenworkshops. Ook werken we graag samen op intieme bruiloften, picknicks voor bijzondere gelegenheden en afscheidsmomenten. Nieuwsgierig naar mogelijkheden? Neem dan hier contact met mij op.

Trouwen met Bon&Bon’s
De liefde vieren onder de sterren, tussen de bomen, bij een kasteel, achter de huizen, aan het water of op een boerderij? Wat jullie wensen ook zijn, één ding is zeker: er moet veel gebeuren. En laat dát nu exact hetgeen zijn waar de kracht ligt van Bon&Bon’s. 

Als compleet trouwteam regelen wij het totale plaatje: styling, bloemen, eten & drinken, een fotograaf, haar- en make-up en niet te vergeten; de totale organisatie van A tot Z door onze weddingplanner! Daarnaast werken we samen met onze lievelingstentenspecialist en verschillende trouwlocaties. Kortom: jullie kunnen volledig van elkaar genieten en met een verliefd & gerust hart toeleven naar jullie droomdag.

​Bij Bon&Bon’s zijn de krachten van zes vrouwen gebundeld. Zo divers als onze eigen expertises zijn, zo één en hetzelfde zijn wij als creatieve professionals. Met elkaar en samen met jullie, realiseren wij met liefde jullie allermooiste dag.
Bekijk website

Ontspannen met La Luz retreats
Cateren tijdens yogaretreats in het het prachtige Friesland georganiseerd door Anneloes, zijn voor mij echt een feestje. Tijdens deze retreats sta jij zelf centraal en zul je genieten van rust, yoga, lekker gezond eten en fijn gezelschap. De prachtige bell tenten waar in wordt geslapen en door de rustige omgeving tussen de vogeltjes, ga je helemaal zen weer terug naar huis. Klinkt dit als iets wat je jezelf of iemand anders cadeau wilt geven? Laat je inspireren door La Luz.