Over Culicaatje

“Als klein meisje vond ik het al geweldig om in de keuken te staan. Samen met mijn oma bakte ik heerlijke havermoutkoekjes en ontdekte ik verschillende smaken. Toevallig of niet, de vriendinnen die ik leerde kennen naarmate ik ouder werd, hielden allemaal van koken. Uitgebreide borrels, kerstdiners, verjaardagen en 21-diners … Jawel, wij stonden uren in de keuken om lekker te kokkerellen.

Ruim zes jaar geleden ben ik samen met lieve vrienden een culinaire eetclub gestart. Hier worden regelmatig de sterren van de hemel gekookt, het is elke keer weer een uitdaging om het vorige diner te overtreffen.

Mijn passie voor koken is afgelopen jaren alleen maar groter geworden. Daarom voelde het voor mij als een mooie stap om dit te delen met anderen en bij mensen thuis óf op locatie te gaan koken. Inmiddels heb ik al mooie kookopdrachten mogen verzorgen voor verjaardagen, familiedagen en jubileums en yogaretreats. Van brunch tot borrel en van diner tot high tea: ik doe het allemaal met evenveel plezier!

“Ik vind het heerlijk om met verse producten voor een groep mensen te koken en geniet ervan om gesprekken te horen ontstaan aan tafel. Eten brengt mensen samen.”

Heb jij binnenkort iets te vieren, maar geen zin om uren in de keuken te staan? Neem dan contact met mij op. Ik denk met je mee over de invulling, presentatie én natuurlijk het eten!”

Liefs,
Caroline